• csm_RO_dffd17abc8
  • csm_K5414_RO_Raumaufnahme_02_d325316335

1 / 3

Zoom In

  • csm_RO_dffd17abc8
  • csm_K5414_RO_Raumaufnahme_02_d325316335

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ендгреин светол даб K5414 RO

7.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , ,