• RV
  • Produktfotografie

1 / 3

Zoom In

  • RV
  • Produktfotografie

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Монако природен даб Y624

4.550,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,