• OM

1 / 2

Zoom In

  • OM

Оптимат ДекориОплеменета Иверка

Бела 1570 OM Оптимат

14.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  плочи обложени со ламинат read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2790/1300 mm

Кант Трака

23/1

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака