• csm_BS_3c155126a6 (1)

1 / 2

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6 (1)

Уни ДекориОплеменета Иверка

Земјено сива 27010 BS

4.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/1, 44/1

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,