• csm_25718_NM_K4946_SV_Raumaufnahme_cc5dfbbbb0
  • csm_SV_faab0e20bb

1 / 3

Zoom In

  • csm_25718_NM_K4946_SV_Raumaufnahme_cc5dfbbbb0
  • csm_SV_faab0e20bb

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Хемлок Лава K4946 SV

6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

, ,