• csm_38932_d82fd12201
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9

1 / 3

Zoom In

  • csm_38932_d82fd12201
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9

Дрвени ДекориОплеменета Иверка

Див Даб 38932 AN

4.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,