• csm_25726_Raumaufnahme_ed81de3772
  • csm_NM_kamerun kafena (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_25726_Raumaufnahme_ed81de3772
  • csm_NM_kamerun kafena (1)

Уни ДекориОплеменета Иверка

Камерун Кафена 25726 NM

5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,