• csm_DP_2c59303393
  • _44374_Raumaufnahme_696575b0c1iverka

1 / 3

Zoom In

  • csm_DP_2c59303393
  • _44374_Raumaufnahme_696575b0c1iverka

Арт ДекориОплеменета Иверка

Бел оксид 44374 DP

6.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,