• PE
  • csm_2171_f47bb5f113

1 / 3

Zoom In

  • PE
  • csm_2171_f47bb5f113

Уни ДекориОплеменета Иверка

Темно Сива 2171 PE

4.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија