• 065017701_L

1 / 2

Zoom In

  • 065017701_L

АспираториЕлектрични Апарати

INTEGRATED TURBO

11.090,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Боја

Метално Сива

Димензија

53cm

Мотор

Турбо/200W

Ниво на бучава

57dB

Проток на воздух

950m3/h

Метални филтри

2

Additional information

Боја

Димензија

Мотор

Ниво на бучава

Проток на воздух

Метални филтри