• 030025401_C
 • 436
 • 030025401

1 / 4

Zoom In

 • 030025401_C
 • 436
 • 030025401

Грејни ПлочиЕлектрични Апарати

ГРЕЈНА ПЛОЧА 58ХЛ 4003

19.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
 • - Грејни Зони:
 • 145mm /  1200W
 • 180mm / 1800W
 • 210mm/ 2100W
 • 145mm / 1200W
 • - 9 Функции
 • - Контроли на допир
 • - Сигурнусно заклучување
 • - Сигнализација на преостаната топлина
 • - Тајмер
 • - Уред за заштита од протекување
 • - Брзо загревање
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

580/510 mm

Additional information

Димензија