• csm_NM_94a57c0992

1 / 2

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Кастел 32360 AN

5.250,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  плочи обложени со ламинат read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака

, ,