• baza2
  • alu
  • pvc

1 / 4

Zoom In

  • baza2
  • alu
  • pvc

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

База 10cm

760,0 ден900,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Unionplast
Димензија

4 M

view all details

Additional information

Димензија