• Picture1
  • skica1
  • skica2
  • skica3
  • skica4

1 / 6

Zoom In

  • Picture1
  • skica1
  • skica2
  • skica3
  • skica4

Нерѓосувачки челикСадопери

Zeus (74×44) 1B

49.990,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени иноксна вградна даска, сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна, долната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

740/440 mm

Димензија на корито

700/400/200 mm

Минимален Кабинет

75 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

Scotch Brite

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка