Арт ДекориОплеменета Иверка

Светло Алегро Y383 FS28

4.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

НОВО Falco 2024

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,