• FS22
  • Falco Y623 iverka

1 / 3

Zoom In

  • FS22
  • Falco Y623 iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Монако белен даб Y623 FS22

4.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8, 22/1, 29/1

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , , ,