• ta_FA176_hg_silber_trans
  • ta_FA144_ch_silber_ch_SorUeb
  • 8fc4c6f7cb690bf8f4bcb03341f2d0ab

1 / 4

Zoom In

  • ta_FA176_hg_silber_trans
  • ta_FA144_ch_silber_ch_SorUeb
  • 8fc4c6f7cb690bf8f4bcb03341f2d0ab

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Систем за фиоки InnoTech

880.00 ден1,220.00 ден

Сет за систем фиока кој вклучува Quadro лизгачи со целосно извлекување и меко затворање, сет страници, оков за спојување и украсни капачиња.

  • Карактеристики:
  • Можност за внатрешна организација
  • Mожност за поставување двојна цевка за надградба
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал, прашкасто фарбан челик

Достапни бои

бела, сребрена

Капацитет на складирање

30 kg

view all details

OUTLET

Additional information

Материјал

,

Достапни бои

,

Капацитет на складирање