• PR_P58e
  • Atira_SK_70_wss_SorUe
  • Atira_SK_70_ath_SorUe
  • a3fab4dc48626986a2b733afd9172a31

1 / 5

Zoom In

  • PR_P58e
  • Atira_SK_70_wss_SorUe
  • Atira_SK_70_ath_SorUe
  • a3fab4dc48626986a2b733afd9172a31

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Систем за фиоки InnoTech Atira

1.925,0 ден2.920,0 ден

Клик за детален опис и ценовник: InnoTech Atira


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Сет за систем фиока кој вклучува Quadro лизгачи со целосно извлекување и меко затворање, сет страници, оков за спојување и украсни капачиња.
  • Карактеристики:
  • Можност за внатрешна организација 
  • Можност за поставување двојна цевка за надградба 
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал, прашкасто фарбан челик

Капацитет на складирање

30 kg

Достапни бои

антрацит, бела, сребрена

view all details

Additional information

Материјал

,

Капацитет на складирање

Достапни бои

, ,