• права2
  • права3
  • права4

1 / 4

Zoom In

  • права2
  • права3
  • права4

Шарки и додатоциОков

Шарка права со меко затварање

100,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Агол на отварање

100°

Длабочина на чашка

11.3mm

Дијаметар на чашка

Ø35

Монтажа

со штрафење на чашка 48 mm

Дебелина на вратата

14 – 24mm

Additional information

Агол на отварање

Длабочина на чашка

Дијаметар на чашка

Монтажа

Дебелина на вратата