• InDesign_npWzKZYcYG
  • 13+
  • Sadoper Istros 76×50 1B granit
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 5

Zoom In

  • InDesign_npWzKZYcYG
  • 13+
  • Sadoper Istros 76×50 1B granit
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ISTROS 76Χ50 1B

12.850,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

760/500mm

Димензија на корито

690/400/200mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав