• InDesign_npWzKZYcYG
  • 3+
  • Einbau-Spuele-Pyramis-Alazia-79×50-1B-1D-Granit-Iron-Grey-Einbau
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 5

Zoom In

  • InDesign_npWzKZYcYG
  • 3+
  • Einbau-Spuele-Pyramis-Alazia-79×50-1B-1D-Granit-Iron-Grey-Einbau
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ALAZIA 79×50 1B 1D

12.200,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

790/500 mm

Димензија на корито

340/420/205 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав