• INOX 50X40 FM_C

1 / 2

Zoom In

  • INOX 50X40 FM_C

Нерѓосувачки челикСадопери

LUME (50X40) 1B

15.750,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

540/440 mm

Димензија на корито

500/400/200 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

view all details

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка