• atira_OrgaStore_410_5er_Reling_TS_Glas_ath_SorUe_shop
  • atira_OrgaStore_410_adapter_wss_frei
  • 9194615-fioka

1 / 4

Zoom In

  • atira_OrgaStore_410_5er_Reling_TS_Glas_ath_SorUe_shop
  • atira_OrgaStore_410_adapter_wss_frei
  • 9194615-fioka

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаСтор држач (InnoTech Atira)

125,0 ден132,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Боја

Антрацит, Бела

Состав

Пластика

Additional information

Боја

,

Состав