• 500_pattumiera-rotonda-cucina

1 / 2

Zoom In

  • 500_pattumiera-rotonda-cucina

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци К40 сива

1.120,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
SIGE
Материјал

пластика

Боја

Сива

Ширина

277 mm

Длабочина

277 mm

Димензија

365 mm

Additional information

Материјал

Боја

Ширина

Длабочина

Димензија