РачкиОков

Kervo

315,0 ден490,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

160/192 mm, 224/256 mm, 96/128 mm

Завршна обработка

црна мат

Additional information

Материјал

Димензии

, ,

Завршна обработка