• csm_NM_94a57c0992
  • csm_42238-K2443-L24574_Farbeinstellung_RGB_7029216dfc

1 / 3

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992
  • csm_42238-K2443-L24574_Farbeinstellung_RGB_7029216dfc

Арт ДекориОплеменета Иверка

АРТ Инфинити 42238 DP

6.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  плочи обложени со ламинат read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,