• csm_RO_dffd17abc8
  • csm_K5413_Raumaufnahme_01_d24c7a0d4b iverka
  • 33548_DK5413_RO

1 / 4

Zoom In

  • csm_RO_dffd17abc8
  • csm_K5413_Raumaufnahme_01_d24c7a0d4b iverka
  • 33548_DK5413_RO

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ендгреин Темен Даб K5413 RO

4.850,0 ден8.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1, 28/1, 44/1

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,