• FS22
  • Y697 svetla breza Falco iverka

1 / 3

Zoom In

  • FS22
  • Y697 svetla breza Falco iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Светла Бреза Y697 FS22

4.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,