• csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)
  • csm_K5770_AN_Raumaufnahme_bded311a9e

1 / 3

Zoom In

  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)
  • csm_K5770_AN_Raumaufnahme_bded311a9e

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Интензивен орев K5770 AN

5.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

, ,