• 9+
  • Pyramis Dorian

1 / 3

Zoom In

  • 9+
  • Pyramis Dorian

ЧеликСадопери

DORIAN (86×50) 1B 1D

5,500.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча

read more

Brand:
Pyramis
Димензија

860/500 mm

Димензија на корито

450/400/210mm

Минимален Кабинет

50 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав