• Hettich_Griff_Codania_Edelstahl_gebuerstet_Detail_01

1 / 2

Zoom In

  • Hettich_Griff_Codania_Edelstahl_gebuerstet_Detail_01

РачкиОков

Codania

485,0 ден1.180,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

295 mm, 395 mm, 445 mm, 595 mm, 795 mm, 895 mm

Завршна обработка

брусен инокс

Additional information

Материјал

Димензии

, , , , ,

Завршна обработка