• FS15

1 / 2

Zoom In

  • FS15

Уни ДекориОплеменета Иверка

Бела Y107 FS15

4.350,0 ден4.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 23/2, 43/0.8, 29/0.5, 29/2

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , , , ,