• 002PRO-cestello-estraibile-cucina

1 / 2

Zoom In

  • 002PRO-cestello-estraibile-cucina

ВагонеткиКујнски додатоци

Вагонетка Pro Line K15 002pro орион

4.600,0 ден5.030,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
SIGE
Материјал

метал

Боја

Орион

Ширина

150 mm

Длабочина

500 mm

Димензија

520 mm

view all details

Additional information

Материјал

Боја

Ширина

Длабочина

Димензија