• FS02

1 / 2

Zoom In

  • FS02

Уни ДекориОплеменета Иверка

Слонова Коска Y348 FS02

4.100,0 ден4.550,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Falco
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,