• csm_RV_4f2dee162f
  • 17149_R01198_34140_RV.jpg (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_RV_4f2dee162f
  • 17149_R01198_34140_RV.jpg (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Сан Ремо класик 34140 RV

7.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , ,