• FS22

1 / 2

Zoom In

  • FS22

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Келтски Даб Y621 FS22

4.550,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 44/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,