• csm_RO_dffd17abc8
  • 33595_DK5410_RO
  • csm_K5410_Raumaufnahme_03_cd25b5808b iverka

1 / 4

Zoom In

  • csm_RO_dffd17abc8
  • 33595_DK5410_RO
  • csm_K5410_Raumaufnahme_03_cd25b5808b iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ендгреин Белен Даб K5410 RO

3.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1, 28/1, 44/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,