• csm_AT_6d77846483
  • csm_2017-02-16_Referenz_37717_DrLeitgeb_03_a220b79997

1 / 3

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483
  • csm_2017-02-16_Referenz_37717_DrLeitgeb_03_a220b79997

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Мурланд даб 37717 AT

5.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 28/0.5, 28/2, 44/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , , ,