• razdvizhnaya-sistema-topline-xl-hettich_6c3870571c3efa8_800x600
 • 45118
 • 46419
 • 9169637
 • 9169651
 • 9199769
 • 9206309
 • 9206500
 • 9206505

1 / 10

Zoom In

 • razdvizhnaya-sistema-topline-xl-hettich_6c3870571c3efa8_800x600
 • 45118
 • 46419
 • 9169637
 • 9169651
 • 9199769
 • 9206309
 • 9206500
 • 9206505

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Top Line L за 2 врати offset

11,192.00 ден

  Сетот вклучува:
 • предна врата
 • задна врата
 • сет за монтажа
 • пригушување при затворање
 • пригушување при отварање
 • прогушување во долна зона
 • горна шина 2 м
 • долна шина 2 м

Карактеристики:
 • горно водење
 • со целосен преклоп на врати при отварање
 • за дрвени/алуминиумски врати
 • максимална тежина по врата 50кг
 • максимална висина на врата 2.6 м
 • ширина на врата 0.7-1.5 м
 • дебелина на врата 16-19 мм
read more