• BB_S_H_52 (1)
  • 300201_Anschlagart_B12_5 (2)

1 / 3

Zoom In

  • BB_S_H_52 (1)
  • 300201_Anschlagart_B12_5 (2)

Шарки и додатоциОков

Sensys права шарка за дебели врати до 25мм

278,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

12.8mm

Агол на отварање

110°

Материјал

челик

Функција на меко затворање

интегрирана

Инсталација

монтажа со клик

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација

Карактеристики

,