ГалантеријаОков

Розетна за кабли со четка

495,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Состав

алуминиум

Боја

Црна, Бела

Димензија

Ф60

Additional information

Состав

Боја

,

Димензија