• InDesign_npWzKZYcYG
  • νεροχύτης-γρανιτένιος-ένθετος-pyramis-alazia-1-3-4-b-86×50-carbon-079811811
  • pyramis-pyragrnite-alazia-86×50 1 3-4B
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 5

Zoom In

  • InDesign_npWzKZYcYG
  • νεροχύτης-γρανιτένιος-ένθετος-pyramis-alazia-1-3-4-b-86×50-carbon-079811811
  • pyramis-pyragrnite-alazia-86×50 1 3-4B
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ALAZIA 86×50 1 3/4Β

13.300,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

860/500 mm

Димензија на корито

450/420/205mm, / 300/360/205mm

Минимален Кабинет

90 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав