• 342

1 / 2

Zoom In

  • 342

ГалантеријаОков

Профил за огранизер

700,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензија

90×2000 mm

Боја

Бела

Additional information

Димензија

Боја