• csm_K2405_Polar-Pine-Urus_Raumaufnahme_Kueche_RGB_2_0c647bc52a
  • csm_AT_6d77846483

1 / 3

Zoom In

  • csm_K2405_Polar-Pine-Urus_Raumaufnahme_Kueche_RGB_2_0c647bc52a
  • csm_AT_6d77846483

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Поларен бор Урус 2405 AT

5.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Дебелина

18mm

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

,

Дебелина