• AT_OrgaStripe_900_2xWand-Gewuerz_wss_SorUe_shop

1 / 2

Zoom In

  • AT_OrgaStripe_900_2xWand-Gewuerz_wss_SorUe_shop

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаСтрип Држач

70,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Бела

Состав

Пластика

Additional information

Боја

Состав