• 9194615-fioka
  • 9194616
  • atira_OrgaStore_410_5er_Reling_TS_Glas_ath_SorUe_shop

1 / 4

Zoom In

  • 9194615-fioka
  • 9194616
  • atira_OrgaStore_410_5er_Reling_TS_Glas_ath_SorUe_shop

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаСтор профил (InnoTech Atira)

920,0 ден960,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Боја

Антрацит, Бела

Состав

Метал

Димензија

2000 mm

Additional information

Боја

,

Состав

Димензија