• Home
  • Оков
  • Механизам за бифе со магнет
  • Klassik_D_Magnet_EB

1 / 2

Zoom In

  • Klassik_D_Magnet_EB

Шарки и додатоциОков

Механизам за бифе со магнет

1,085 ден1,200 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Димензија

290 mm, 365 mm, 465 mm

Материјал

челик

Additional information

Димензија

, ,

Материјал