• 427G_DW

1 / 2

Zoom In

  • 427G_DW

РачкиОков

Маче 427Г

70,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Жолта, Црвена

НОВО

Additional information