Нерѓосувачки челикСадопери

Krypto (54×51) 1B

39.900,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна, долната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

540/510 mm

Димензија на корито

500/400/200 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

Scotch Brite

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка