• GetImage (5)
  • F360_5140885_14902-1

1 / 3

Zoom In

  • GetImage (5)
  • F360_5140885_14902-1

ГалантеријаОков

Канал за кабли

640,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Боја

Сребрена

Димензија

790 mm

Additional information

Боја

Димензија